+ Reply to Thread
Results 1 to 9 of 9

Thread: Design problem

  1. #1
    Full Member Chey is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    England
    Posts
    8

    Design problem

    Hi

    Everything was going fine then one time i f12 to look at my design and my navigation page was not in its frame, if i load the page in IE then its there but not if i load it in netscape (which is my default as IE blocks the links from loading properly).

    I was just adjusting the frame widths and borders and seeing what they looked like i have no idea why they have suddenly dissapeared, they are there when im in dreamweaver.

    Also not everytime but sometimes when ive been into netscape to have a look and come back out of it it asks me if i wish to reload a page because it has been modified outside of dreamweaver. Could that have any bearing on it.

    Hope some one can help

    Constantly frustrated

    Chey
    I wish I could then I wouldn't be here.



  2. #2
    WebmasterLingo greggcz is on a distinguished road greggcz's Avatar
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Clifton, NJ
    Posts
    114
    Look for unclosed brackets < > and/or unclosed td's and tr's
    WebmasterLingo - It's all about your website..

  3. #3
    Active Member WorldBuilder is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2004
    Location
    Boston, MA
    Posts
    366
    Can you post a URL for us to take a look?

    Chris
    My Site | My Blog
    "The world is a dangerous place, not because of those who do evil, but because of those who look on and do nothing."
    "Insanity is doing the same thing over and over again, expecting different results"
    --Albert Einstein

  4. #4
    Full Member Chey is on a distinguished road
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    England
    Posts
    8
    Sorry no, its just in the design phase and not up on the web yet, tried everything i could think of and as i dont have time to wait, i just redid the page and its been fine since.

    Thanks anyway

    Chey
    I wish I could then I wouldn't be here.



  5. #5
    Full Member kitty is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    16
    can u send the code 2 know exactly what the problem

  6. #6
    Full Member bling is on a distinguished road
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    10
    this happened with me also

  7. #7
    Newbie Carol2 is on a distinguished road
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    1
    This is a very common problem.

  8. #8
    Full Member Kostya Bronisl is on a distinguished road
    Join Date
    May 2009
    Posts
    21
    Hello there. I'm new to this forum. I guess a problem makes you go around and search the world for an answer..
    Anyway, here's the problem. I'm doing a website where I need a script to run in the background. The script is a "ticker", as in it must always run 24/7. Right now, I'm using a quite simple technique. I make the whole script in an infinite loop (While(TRUE)) and I make the script itself execute, then put a sleep(3600) for the script to execute each hour.

    professional web development atlanta
    Last edited by Kostya Bronisl; August 6th, 2009 at 01:12 AM.

  9. #9
    Newbie jdave1372 is on a distinguished road
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    3
    This is a very common problem.

+ Reply to Thread

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

     

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts